ZENDURE 200 Watt Solar Panel

I lager.

5 799 kr

Leverantör: ZENDURE

Solpanel som använder avancerad teknik för att ta upp så mycket solljus som möjligt. En ny generation monokristallina solceller maximerar omvandlingseffekten och presterar upp till 22,5 % bättre än liknande polykristallina solpaneler i svagt ljus.

200 W högsta output:

Zendure 200W Solar Panel är en monokristallin solpanel som designats för att generera maximalt med ström när som helst under dagen tillsammans med en SuperBase Pro-enhet.

Bärbar och vikbar:

Den är enkel att bära, men den tål även elementen såväl som slitaget som kommer av att resa. Zendure 200W Solar Panel är bärbar, vikbar och kompakt. Med en vikt på bara 9,1 kg är vår solpanel en tålig och kapabel kompanjon för alla exkursioner utomhus.

Tålig och damm- och vattenresistent:

Zendure 200W Solar Panel har en IP67-klassning för damm- och vattenresistans, vilket beror på en sömlös design som gör den perfekt för utomhusaktiviteter som camping och vandring.

Stöd:

Det har även ett justerbart stöd som gör att du kan plavera solpanelen i vilken riktning som helst för att uppnå den idealiska vinkeln för maximal effektivitet.

Tekniska specifikationer

Batterityp
Monocrystalline 166*166mm (Single Cell)
Anslutningar
MC4
Dimensioner (B x H x D)
56 x 231 x 1.5cm (unfolded)
Vattentät
IP67
Current (Imp)
11
Open-Circuit Voltage (Voc)
25
Rated Output power (Watts)
200
Operating temperature °C (minimum)
-20
Operating temperature °C (maximum)
60
Voltage (Vmp)
18
Vikt (kg)
9,1