Trek’N Eat - Emergency Food - Garden Vegetables with Risotto

I lager.
Antal: 3

389 kr

Leverantör: Trek’N Eat

Emergency Food tillverkar frystorkad mat som ursprungligen utvecklades för militära ändamål och som nu används av internationella organisationer och insatsstyrkor runt om i världen. Maten har en hållbarhet på upp till 15 år och är idealisk för krävande situationer tack vare sitt höga näringsvärde och lätta tillagning.

Observera att öppnade förpackningar bör förbrukas inom en vecka.

Antal portioner: 6

Grönsaksrisotto 
Ingredienser: rundkornigt ris 37%, vegansk sås, grönsaksmix med variabla viktandelar 20% (favabönor, tomat, lök, ärter, morot, selleri), maltodextrin, gräddpulver, vassleproteinkoncentrat, pulver av solrosolja (innehåller mjölk, E551), modifi erad stärkelse, potatismjöl, smakmedelblandning (innehåller selleri), jästextrakt, socker, citronsyra, salt, peppar, naturlig arom.

Tillagning: Häll kokande hett vatten direkt i påsen ända till en höjd på 7,5 cm på skalan (380 ml) och rör om påsens innehåll ordentligt. Stäng påsen och låt efterdra 10 minuter.

Allergener: mjölk, selleri

Produktmått

Höjd (mm) 176
Längd (mm) 99
Bredd (mm) 99
Vikt (g) 700

Om varumärket

Trek’N Eat levererar frystorkad mat med lång hållbarhet som är perfekt att ta med på alla typer av aktiviteter ute i naturen eller på resan. Njut av klassiska rätter som Chili con Carne, Pasta Primavera och andra storfavoriter på menyn. De färdiga måltiderna från Trek’N Eat är näringsrika och enkla att ta med, förpackade i återförslutningsbara påsar med runda hörn. Samtliga rätter är dessutom tillverkade utan konserveringsmedel eller färg- och smakämnen.