Trek’N Eat - Emergency Food - Chicken in Curried Rice

I lager.
Antal: 1

389 kr

Leverantör: Trek’N Eat

Emergency Food tillverkar frystorkad mat som ursprungligen utvecklades för militära ändamål och som nu används av internationella organisationer och insatsstyrkor runt om i världen. Maten har en hållbarhet på upp till 15 år och är idealisk för krävande situationer tack vare sitt höga näringsvärde och lätta tillagning.

För att tillaga Emergency Food  behöver du bara koka upp vatten, blanda det med den frystorkade maten i en skål och låta det stå i ca 10 minuter. Rör om lite då och då och tillsätt eventuellt mer vatten om det behövs. Observera att öppnade förpackningar bör förbrukas inom en vecka.

 Antal portioner: 6

Curryris med kyckling 
Ingredienser: långkornigt ris 56%, kycklingkött 10%, pulver av solrosolja (innehåller mjölk, E551), ananasbitar, potatismjöl, modifierad stärkelse, maltodextrin, vassleproteinkoncentrat, kycklingskrydda, curry 2 % (innehåller senap), bananstickor, salt, rosmarinextrakt, naturlig arom. Torkat köttinnehåll: 20 g (motsvarar cirka 70 g färskt kött).

Tillagning: Rör ner innehållet i 1820 ml kokande vatten och låt efterdra 10 minuter.

Allergener: mjölk, senap

Produktmått

Höjd (mm) 176
Längd (mm) 99
Bredd (mm) 99
Vikt (g) 700

Om varumärket

Trek’N Eat levererar frystorkad mat med lång hållbarhet som är perfekt att ta med på alla typer av aktiviteter ute i naturen eller på resan. Njut av klassiska rätter som Chili con Carne, Pasta Primavera och andra storfavoriter på menyn. De färdiga måltiderna från Trek’N Eat är näringsrika och enkla att ta med, förpackade i återförslutningsbara påsar med runda hörn. Samtliga rätter är dessutom tillverkade utan konserveringsmedel eller färg- och smakämnen.