Trek’N Eat - Emergency Food - Beef Casserole with Noodles

I lager.
Antal: 1

389 kr

Leverantör: Trek’N Eat

Emergency Food tillverkar frystorkad mat som ursprungligen utvecklades för militära ändamål och som nu används av internationella organisationer och insatsstyrkor runt om i världen. Maten har en hållbarhet på upp till 15 år och är idealisk för krävande situationer tack vare sitt höga näringsvärde och lätta tillagning.

Observera att öppnade förpackningar bör förbrukas inom en vecka.

Antal portioner: 6

Nudlar med nötkött
Ingredienser: nudlar 50% (durumvete, ägg, salt), skysås, pulver av solrosolja (innehåller mjölk, E551), nötkött 9%, vassleproteinkoncentrat, maltodextrin, potatismjöl, champinjoner, modifierad stärkelse, smakmedelblandning (innehåller selleri), persilja, peppar, rosmarinextrakt, salt, naturlig arom. Tillsatt kött: 14,4 g (motsvarar ca. 57,1 g färskt kött).

Tillagning: Rör ner innehållet i 1950 ml kokande vatten och låt efterdra 5 minuter.

Allergener: ägg, innehåller gluten, mjölk, selleri

Produktmått

Höjd (mm) 176
Längd (mm) 99
Bredd (mm) 99
Vikt (g) 600

Om varumärket

Trek’N Eat levererar frystorkad mat med lång hållbarhet som är perfekt att ta med på alla typer av aktiviteter ute i naturen eller på resan. Njut av klassiska rätter som Chili con Carne, Pasta Primavera och andra storfavoriter på menyn. De färdiga måltiderna från Trek’N Eat är näringsrika och enkla att ta med, förpackade i återförslutningsbara påsar med runda hörn. Samtliga rätter är dessutom tillverkade utan konserveringsmedel eller färg- och smakämnen.