Vedklyvarpaket Wood Splitter Kompakt och Slägga

I lager.

1 990 kr

Ett paket för säker och enkel vedklyvning bestående av 1st Wood Splitter Kompakt, svart och 1st handhållen slägga.

Komplett paket för att klyva bras- och tändved till kaminen, badtunnan, pizzaugnen, grillen m.m. Klyv säkert och enkelt genom att ställa vedträet i klyven Wood Splitter Kompakt, ta den smidiga släggan på 1 kg och slå på vedtrået uppifrån. Efter vedklyvning går det att fälla ihop klyven för säker hantering och förvaring.

OBS: Skickas direkt från leverantören. Leveranstid 3-5 dagar. (Ej säkert att det hinner fram innan Jul)

Wood Splitter Kompakt gör det säkrare, enklare och roligare att klyva ved på då du använder en mindre slägga istället för yxa. Klyven minimerar skador då den i uppfällt läge har en ring som håller vedträet i läge och dessutom skyddar så att inga händer eller fingrar kommer till skada. I nedfällt läge är eggen skyddad och gör den säker även när den inte används. I nedfällt läge blir den även liten och kompakt som gör den lätt att och ta med. Säkerheten gör att den passar in i de flesta hem och åldrar. Du kan klyva träd och vedträn som är max 15cm i diameter. Passar perfekt för att göra finkluven ved, tändved eller stickor till de flesta eldstäder, som kaminen, eldstaden, öppna spisen, pizzaugnen, badtunnan, bastun, murikan m.m. -Säker vedklyvning -Säker förvaring -Enkel att använda -Gör vedklyvning roligare -Lätt att ta med sig Ett säkert hjälpmedel till huset, fritidshuset, stugan, båten, husvagnen, husbilen, grillplatsen, fiskestugan, uteköket m.m. Monteras enkelt på en huggkubbe men kan även placeras direkt på marken om det är finare vedträn som skall klyvas. De tre benen gör den stabil även om underlaget inte är plant. Ståleggen är anpassad för bästa klyvning och är mer konvex än tidigare och maskinslipad. 

Tekniska data:
Vikt: 3kg
Mått uppfälld: L = 235mm, B = 155mm, H = 354mm
Mått nerfälld: L = 235mm, B = 155mm, H = 235mm
Den tillverkas i stål som består av till mer än 50% återvunnet skrot. En perfekt present att ge bort till någon man vill skall klyva ved på ett säkrare sätt.