Odlingssäck Root Pouch - ca 12 liter grön

I lager.
Antal: 29

60 kr

Leverantör: Root Pouch

Utan handtag, pris per styck.

Odlingssäck Root Pouch tillverkade av 100% återvunnet material.

Passar utmärkt för att odla både grönsaker och blommor i. I växthus eller utomhus. Vid användning inomhus tänk på att ha ett fat under då odlingssäcken släpper igenom överflödigt vatten.

UV-beständig • BPA-fri • Giftfri

Tillverkad av 100% återvunnet material

250 g / m2 PETE-tyg

Root Pouch är ett familjeföretag som förvandlar kasserade plastflaskor till ett mångsidigt, geo-textilmaterial.

Odlingssäckarna Root Pouch tyg håller växterna friska genom att låta överflödigt vatten rinna ut och låta rötter andas och växa.

Säckarna har en hållbarhet på ca 3-5 säsonger men oftast mycket längre än så om man tömmer, borstar ur dem och förvarar dem under tak när de inte används. 

Volymen på säckarna är ca liter och stämmer inte alltid exakt. Volymen kan vara mellan 9,4 - 12 liter

Vad gör Root Pouch krukor till ett mer hållbart trädgårdsalternativ?
Root Pouch växtkrukor använde återvunna plastflaskor som annars skulle skickas till våra soptippar. Detta förhindrar inte bara att gammal plast återvinns, det förhindrar också att ny plast skapas, vilket sparar petroleum och fossila bränslen från att användas.

Vad är Root Pouch växtkrukor gjorda av?
Root Pouch växtkrukor är gjorda av PETE (polythehylentereftalat) som härrör från plastflaskor. Detta material spinns till fibrer som blandas med återvunna bomullsfibrer.

Vad gör Root Pouch krukor till ett bättre val för friskare växter?
Root Pouch växtkrukor är mer andningsbara och vatteneffektiva, vilket främjar en mer fibrös, tät rotstruktur och förhindrar att rötterna cirklar. De ger också överlägsen isolering och skyddar växter mot vinterkyla och sommarvärme.