Gronest Odlingssäck - 75 liter

I lager.
Antal: 31

179 kr

Leverantör: Gronest

Praktisk, snygg odlingssäck tillverkad av återvunnet material. Utmärkt för att odla grönsaker, blommor eller örter i. Ny modell med grön söm och nya mått.

Gronest® klassiska odlingssäckar är ett populärt val för hobbyträdgårdsmästare som kan använda dem för att odla ett brett utbud av grönsaker, växter, örter eller blommor.

Odlingssäckarna passar utmärkt att ha direkt ute på gräsmattan, i trädgårdslandet, på stenplattor, altan,  i växhus eller på balkongen mm.

Tänk på att säckarna släpper igenom allt överflödigt vatten om ni har den på ett känsligt underlag.

Gronest® odlingspåse har ett andra lager som kallas "Aqua Breathe"-skiktet, som är designat för att ge ytterligare fördelar för växttillväxt och hälsa.

"Aqua Breathe"-lagret är utformat för att vara mindre genomsläppligt än det yttre tyglagret, vilket hjälper till att reglera vattenflödet och förhindra överdriven fuktuppbyggnad runt rötterna.

Storlek: 75 liters 35x46x46 cm
Hållbarhet: ca 3år - 6år
Färg: mörkgrå
Utan handtag
En etiketthållare
Säcken har en fyrkantig botten

ÅTERVUNNET MATERIAL
Säckarna är gjorda av återvunna PET-flaskor
Återvunna PET-flaskor kan förvandlas till polyesterfibrer, som används till produkter, såsom tygkrukor, T-shirt, mössa, handskar, tröja, jacka, handväska, matta etc.

MILJÖVÄNLIGA TYGGRUKOR
PET-flaska och polyester är samma material, som har samma egenskap som polyesterfiber, materialet är giftfritt, livsmedelssäkerhet och miljövänligt.

STOPPA ROTCIRKLING
Rötter växer inte i cirklar runt Gronest® non-woven-krukan, vilket resulterar i ett friskt rotsystem och en mer kraftfull växt.

RÖTTER HÅLLER SVALARE UNDER VARMT VÄDER
Tygkrukor förblir svalare än traditionella behållare genom luftning och värme som frigörs genom det porösa tyget.

FÄRDIG FÖR FLERA ANVÄNDNINGAR OCH TVÄTTAR
Tygkrukor kan användas skörd efter skörd och detta kan göras under ett par säsonger.

RÖTTER LUFTBESKÄRAS
Luftbeskärning sker naturligt när rötter exponeras för luft i frånvaro av hög luftfuktighet, vilket gör att växten ständigt producerar nya och friska grenrötter.

PERFEKT FÖR HYDROPONISK TRÄDGÅRDSKYDD
Är den idealiska behållaren för några av de mest populära hydroponiska systemen eftersom näringsämnen lätt kan passera in och ut ur det porösa tyget.

BÄTTRE DRÄNERING
Svårt att övervattna eftersom överflödigt vatten rinner genom tyget. Odlingsmediet behåller bara det vatten det kan hålla.

ICKE-KROTTBAR OCH FROSTÅLIG
Tygkrukor går inte sönder när de tappas och spricker inte i frost. De är alla årstider resistenta.

LÄTT ATT FLYTTA MED TRIPLA VIKADE HANDTAG
Lätt att flytta eller transportera utan att störa rotzonen.

GRONEST® TYGKRYTA: VANLIGA FRÅGOR

1. Vad är Gronest® tygkrukor?
Svar: Gronest® Fabric Pots är högkvalitativa, mångsidiga och återanvändbara behållare designade för att främja effektiv och hälsosammare växttillväxt.

2. Vilka är fördelarna med att använda Gronest® tygkrukor?
Svar: Gronest® tygkrukor erbjuder många fördelar, inklusive förbättrad växttillväxt, minskad användning av vatten och gödningsmedel, mindre behov av bekämpningsmedel och ett mer miljövänligt trädgårdsarbete.

3. Hur skiljer sig Gronest® tygkrukor från traditionella krukor?
Svar: Gronest® tygkrukor är gjorda av ett poröst tygmaterial, vilket möjliggör bättre luftning och vattendränering jämfört med traditionella plast- eller lerkrukor. Dessutom är de återanvändbara och ett miljövänligt alternativ.

4. Hur förbättrar Gronest® tygkrukor växttillväxt?
Svar: Gronest® tygkrukor främjar hälsosammare rotsystem, vilket leder till starkare och mer produktiva växter. Tygmaterialet förhindrar rotcirklar och möjliggör bättre syresättning och vattendränering.

5. Kan Gronest® tygkrukor användas för inomhus- och utomhusväxter?
Svar: Ja, Gronest® tygkrukor är mångsidiga och kan användas för både inomhus- och utomhusväxter. De är hållbara och väderbeständiga, vilket gör dem till ett utmärkt val för alla typer av växter.

6. Är Gronest® tygkrukor lätta att använda?
Svar: Ja, Gronest® tygkrukor är enkla och effektiva och kräver ingen komplicerad installation eller underhåll.

7. Kan Gronest® tygkrukor återanvändas?
Svar: Ja, Gronest® tygkrukor är återanvändbara för flera odlingscykler. Tygmaterialet är UV-beständigt och kan desinficeras för enkelt underhåll.

8. Hur sparar Gronest® tygkrukor vatten?
Svar: Gronest® tygkrukor möjliggör bättre vattendränering och luftning, minskar risken för vattenförsämring och främjar en effektivare vattenanvändning. Detta leder till minskad vattenanvändning och bevarande av vattenresurser.

9. Är Gronest® Tygkrukor miljövänliga?
Svar Ja, Gronest® tygkrukor är ett miljövänligt alternativ jämfört med traditionella plast- eller lerkrukor. De är återanvändbara, tillverkade av ett tygmaterial fritt från skadliga kemikalier och främjar effektiv vattenanvändning.

10 Hur kan Gronest® tygkrukor rengöras?
Svar: Gronest® Tygkrukor kan rengöras med en mild tvållösning och varmt vatten. Det rekommenderas att desinficera krukorna mellan odlingscyklerna för att behålla deras kvalitet och prestanda.

Vi är återförsäljare för Gronest i Sverige. Är ni intresserade som företag att börja sälja Gronest så tveka inte att höra av er.