Snickra ute & inne

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Våga snickra!

Populära duon Anna och Anders Jeppsson är tillbaka med en ny bok som bjuder på ren snickarglädje och får det att klia i fingrarna.
Barnsäng, bröstpanel eller insektshotell? Här finns inspirerande och kreativa projekt för både ovana och erfarna hemmasnickare, allt från enkla och praktiska föremål till baldakin och växthus!
I vackra miljöer både ute och inne presenteras något för alla, med tydliga perspektivritningar. Ett härligt utekök, en smart och snygg växthylla, bänkar & bord, dekorativa hyllor och praktiska skåp samt en mängd inspirerande småprojekt – här finns allt du behöver!
Författarna Anna och Anders Jeppsson är uppskattade för sina vackra och inspirerande foton samt detaljerade ritningar och byggbeskrivningar. De har ett stort antal böcker bakom sig och dyker återkommande upp i många olika tidningar och magasin.

Exempel på projekt:
Dagbädd
Fönsterluckor
Elementskydd
Baldakin till trädgården
Piedestal med förvaring
Planteringsbord
Förvaringslåda
Insektshotell

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2020-04-02 Genre: Livsstil, hobby och fritid Originalutgåvans titel: Skickar ute och inne – från vedhållare till växthus Formgivare: Monica Sundberg Thema-kod: Hantverk och handarbete Antal sidor: 128 Mått: 201 x 231 x 13 mm Vikt: 525 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789155267940 (2020-04-02)